Na radionici ovladavamo ovom drevnom vještinom izrade domaće tjestenine.
- Izrada domaće tjestenine i osnove tijesta za tjesteninu
- Različite vrste i oblici tjestenine: fettucine, farffale, ravioli, lazanje…
- Jednostavni i brzi umaci: šalša, aglio e olio, smeđi maslac s kaduljom
- Izrada predjela i glavnog: tjestenina s aglio e olio umakom, lazanje
Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt
Kada: 3.4.2023. / 18:00 - 20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 60 EUR* / 452,07 HRK
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 102 EUR* / 768,52 HRK
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!