Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Cheesecake / Tri vrste!
28.06.2023

Tri vrste cheesecakea s Darkom - Samo jedan griz :)

1. Japanska pjenasta torta od sira, ultra lagana! Zovem ju oblačić od sira jer je tako fluffy! Super ide uz razne voćne preljeve ili kremice poput curda s limunom. 

2. Proljetni zebrasti cheesecake s jagodama je zapravo verzija newyorkške torte od sira.
Volim ovaj cheesecake zato što je ukusan i efektan, ali i zato što je jednostavan za pripremu, obje smjese miksam u multipraktiku (možeš i sa štapnim mikserom).

3. Baskijska zagorena torta od sira
Kako bih dobio što kremastiju smjesu sir sam stavio u multipraktik, dodao šećer i malo slatkog vrhnja. Kada je to postalo jako kremasto sinula mi je ideja da nastavim i završim miksanje u multipraktiku. Dodao jaja, ostatak vrhnja, vaniliju, limunovu koricu i malo brašna. Tako da sam sve zamutio u multipraktiku bez ijedne zdjele za miješanje. 😊 Stvarno jednostavno!

 
Dok se torte peku i hlade radimo voćni preljev (maline), limun curd kremu koje idu uz siraste torte. I  čokoladne dekoracije za razne kolace, da ubijemo vrijeme.. .kaže Darko 😊
 
Nemojte propustiti!
 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada:  28.6.2023. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je  60 EUR* / 452,07 HRK 

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 102 EUR* / 768,52 HRK 

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

 

Veselimo se druženju!

Macarons
22.09.2023
Prošle radionice