Cjelodnevna škola slastičarstva
Na edukaciji učimo raditi 10 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva.
TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta
RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: jabuke)
- zdravi čokoladni mousse
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- galetta od šljiva
Broj mjesta je ograničen na 6 – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Voditeljica: Darko Debić
Kada: 9.9.2023. /14:00-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 185 EUR*
Popust za kupljenu Cjelodnevnu školu slastica i kuhanja (paket) ili dolazak u paru na jednu od cjelodnevnih škola 15% popusta: 315,00 EUR*
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!
9.7. Škola kuhanja
Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:
- kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata
Teme:
1. Domaća tjestenina i umaci
2. Jela „na žlicu“
3. Bijelo meso
4. Crveno meso
5. Riba i plodovi mora
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani)
Recepti:
1. juha – krem od brokule
2. gulaš
3. domaća tjestenina –siroki rezanci
4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio
5. pileća rolada
6. pečena krilca
7. lungić i začini
8. rižoto lignje
9. riba iz škartoca s povrćem
10. brokula s kvinojom
11. irski soda kruh
12. focaccia
13. hummus
14. pileća pašteta
Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt
Kada: 9.7.2017. /13:00-19:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 2 dana ranije 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn
UPUTE ZA PLAĆANJE:
Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA / Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)