Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Putujemo u Libanon kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Shorabet adas (Juha od leće)
Falafel (Popečci od slanutka)
Tabula (Salata s bulgurom)
Hummus (Namaz od slanutka)
Libanonski kruh
Fata Dajaj (Piletina zapečena s bijelim umakom i bademima)
Katyef
(Desert: Meke rolice ponjene mascarponeom, mozarellom & pistacijom)
Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Amal Obeid
Kada: 4.10.2023. / 18:00 - 20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 65,00 EUR*
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 110,00 EUR
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!