Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Subota je za BRUNCH!
28.10.2023

Subota ujutro najčešći je sinonim za druženje u gradu s najbližima, a postala je popularna za održavanje brunch-a (breakfast+lunch): kasnojutarnji obrok koji zamjenjuje doručak i ručak. Na ovoj radionici naučit ćete par poznatih brunch recepata koje ćete s lakoćom moći pripremati na okupljanju sa svojom obitelji ili prijateljima. P.S. brunch nije samo obrok u danu, brunch je stanje uma!

Pripremat će se 5 brzih i jednostavnih recepata, neizostavna mimosa, a bit će poslužena i kava jer kakva bi to inače subota ujutro bila. Recepti nisu komplicirani, a na ovoj radionici naučit ćete raditi domaću granolu, puno finiju i zdraviju od onih kupovnih, okusiti čari carskog drobljenca koji se posluživao austrijskim dvorovima, neizostavni avokado tost,  tehniku pripreme kajgane, poširanih jaja i hollandaise umaka te shakshuku koja vam može biti i zamjena za brzinski ručak ili večeru preko tjedna, a nutritivno je bogato i fino jelo.

 

Recepti:

  1. Domaća granola s grčkim jogurtom i voćem
  2. Kaiserschmarrn- carski drobljenac s kompotom od višanja
  3. Avokado tost sa kajganom i slaninom
  4. Eggs Florentine
  5. Shakshuka
  6. Mimosa

 

Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

O voditlejici

 

Zovem se Lucija Zebić i stojim iza food blog profila Zebronomie. Moj životni put se još od malih nogu vrtio oko kuhanja, i premda sam po struci socijalna radnica, nekim čudom me doveo u Centar za kulturu prehrane, pa sam tako od polaznice radionice postala voditeljica i asistentica kulinarskih radionica.

Osim toga dosta sam naučila i tokom 8  godina sezonskog rada u različitim restoranima na obali, a moj gastronomski opus obogatila su i putovanja gdje sam isprobavala i prikupljala različite lokalne recepture.

CKP mi je pružio pregršt novog znanja i vještina, s obzirom da sam asistirala svojim kolegama kuharima na XY radionica, te od njih pokupila brojne savjete, i na tome sam vrlo zahvalna. Jako volim kuhati za svoje najbliže, pa često koristim priliku da zovem ljude doma kod sebe na druženje uz hranu, a nema mi ljepšeg osjećaja nego vidjeti prazne tanjure i zadovoljne izraze na njihovu licu.

Samnom u CKP-u možete naučiti razna jela u cjelodnevnoj školi kuhanja koju vodim, a osim toga držim i Meksičku radionicu  i teambuilding-e na kojima sami odabirete željenu kuhinju. Veselim se upoznavanju, druženju i kuhanju sa vama, a više o meni i mom radu pronađite ovdje.

 

Informacije

          Voditelji: Lucija Zebić

            Kada:  28.10.2023. / 13-15:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 65,00 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 110,00 EUR*

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

 

Veselimo se druženju!

Prošle radionice