Lipanj 2019.
01.06.
30.06.
3.
Radionica
03.06.2019
5.
Radionica
05.06.2019
7.
Radionica
07.06.2019
9.
Radionica
09.06.2019
10.
Radionica
10.06.2019
12.
Radionica
12.06.2019
14.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
15.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
15.06.2019
16.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
16.06.2019
17.
Radionica
17.06.2019
24.
Radionica
24.06.2019
30.
Poklon bon

Radionice

Jednodnevna Škola Kuhanja
27.01.2019

27.1. Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić


Kada: 27.1.2019.  /10:00-16:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

(dvije osobe na jednoj školi ili jedna osoba na školi kuhanja i slastica)

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis:  Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

9.7. Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt


Kada: 9.7.2017.  /13:00-19:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 2 dana ranije 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn 

 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA / Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola VINA
17.06.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466