Kolovoz 2019.
01.08.
31.08.
31.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Poklon bon

Radionice

MALEZIJA - Kulinarska radionica i večera
16.04.2019

Malezijska kuhinja je ukusan spoj multikulturalnog utjecaja tajlandske, kineske, indonezijske i indijske kuhinje. Tradicionalno začinsko bilje jugoistočne Azije susreće se s indijskim, srednjeistočnim i kineskim začinima u malezijskoj hrani što dovodi do mirisnih kombinacija korijandera i kumina, limunske trave, listova kaffir limete, kardamoma, zvjezdastog anisa i piskavice. Hrana je općenito pikantna, a uz gotovo svaki obrok jedu se riža ili rezanci.

Zajednički pipremamo i večeramo

Curry laksa - juha s rižinim rezancima i  raznim  dodacima ( kozice, tofu, riblje kuglice, jaja…)

Prženi jastučići punjeni povrćem-curry puffs

Junetina Rendang

Jala roti, čipkaste palačinke, slane

Onde onde - desert, kuglice od rižinog brašna, punjene palminim šećerom, uvaljane u pareni svježi kokos

I učimo - kako najjednostavnije otvoriti kokos :)

 

Svi polaznici dobivaju dva dara: Diplomu i recepte!

 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada: 16.4.2019. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466