Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Mala škola KAVE
11.04.2019

MALA ŠKOLA KAVE

Potrebna vam je šalica, dvije, tri kave za razbuđivanje?

Mala škola kave naučit će vas pripremati svoj omiljeni napitak pomoću džezve, moke, french pressa, AeroPressa i Harija V60. Učit ćemo kako najbolje pripremiti svaku od spomenutih metoda pripravljanja kave kako biste kasnije, kod kuće ili u uredu, mogli skuhati kavu kao da vam ju je napravio profesionalni barista.

Tijekom radionice ujedno saznajte odakle potječe kava, koje su njene glave vrste, kako se sadi, uzgaja, kakve sve okuse može imati, kako pravilno kupovati i skladištiti kavu te druge zanimljivosti koje će vam ispričati voditelj radionice, aktualni državni prvak u AeroPressu i profesionalni barista Dejan Ganžulić.

Radionica je namjenjena svima, od početnika pa do onih koji već godinama kuhaju kavu na razne načine, ali su željni isprobati nove trikove.

Prije radionice:

Preporučujemo da ne konzumirate previše kave prije dolaska jer je ćete isprobavati različito pripremljene kave na radionici.

 

Tko vodi radionicu:

Dejan Ganžulić je certificirani barista i vlasnik tvrtke Imperija kave koja se bavi prodajom kave i opreme za kavu, edukacijama i konzultacijama. Ujedno je vlasnik coffee shopa Kavantura (Horvaćanska 23A) te glavni organizator festivala kave Zagreb Coffee Break (24. i 25.5. na Zagrebačkom Velesajmu). Dejan je svoje iskustvo stjecao više od deset godina radeći najfinije kave u Zagrebu, školovao se u inozemstvu, radio na najvećim europskim sajmovima kave te organizirao latte art natjecanja i radionice kave.

 

Informacije

Kada: 11.4.019. / 18-21h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kušanju :)

Prošle radionice