Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Masterclass: Paris-Brest, Eclairs & Profiteroles
28.06.2019

Ekleri, profiteroli i paris brest - slastice od kuhanog tijesta s nadjevima od vanilije, lješnjaka i čokolade. Elegantan kolač kod kojeg mikser i blender mogu odraditi sve od tijesta do kreme!

Pripremamo kuhano tijesto, 3 različite kreme te sjeckamo, miksamo i miješamo.

Radionica se realizira u suradnji s Kenwood Hrvatska. 

    Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt  / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina 

            Kada: 28.6.2019. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu  je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice