Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani sa majstorima sushija!
Pripremamo 3 vrste SUSHIJA
FUTOMAKI - HOSOMAKI - URAMAKI
Svi polaznici dobivaju dar: diplomu & recepte!
Informacije
Voditelji: Tatjana Švonja / Igor Kočiš
Kada: 17.9.2019. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena
Cijena pojedine radionice: 550 kn
Popust za rane prijave45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)
Popust 50% za prijave u paruili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa (Iznos 550kn)
Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).
Moguće platiti u ratama. Posljednja rata treba biti uplaćena 3 radna dana prije tečaja.
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Naziv radionice
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju!